Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATAN GAF
Povratak na članak

Kako je ovo moguće?! Pogledajte kakav je Dinamov grb objavio ugledni list

Gazzetta je svojih 1,7 milijuna pratitelja obavijestila da je Dinamo golom Ademija poveo 3:1, ali je uz objavio pogrešni grb hrvatskog kluba. Naime, objavljen je grb Dinama s crvenom petokrakom.

Komentari 8

ML
Mladjan
16:37 07.11.2019.

Samo nemojte misliti, da je to slučajno. Čiste provokacije

VL
MA
marsovac
16:29 07.11.2019.

bratstvo i jedinstvo nas je posto poto htijelo iskorijeniti,.........njihov cilj od prvog dana, od yuge sHs 1918 pa do antihrvata danas.

VL
EH
enigmus-hr
16:38 07.11.2019.

Dinamo je stavio najmanju mogucu petokraku jer se moralo, a htio ju nije nitko. Neka si Hajduk pogleda svoj stari grb sa ogromnom zvijezdom a na koju si se mogao i nabosti.

VL
DM
drazen.muhvic
16:59 07.11.2019.

I još uvijek je taj grb sa petokrakom vjerodostojniji od ovog žutog koji sa nalazi na njihovim dresovima (kako bi rekao Haso - povijesni je)

VL
BA
bazinga
17:08 07.11.2019.

Bolesnicima ,novokomponovanim hrvatinama smeta povijest ,tužno što ni o sami nisu svjesni zašto. Ako su pod petokrakom bili velike hrvatine nisu ni navijali za Dinamo bili su likovi koji nisu bili u kontaktu sa civilizacijom,najvjerojatnije negdje u svojim gudurama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.