Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI DIREKTOR VELIKANA

Kakav propust: Mogli smo imati Ronalda, a odabrali smo Kalinića!

Nikola Kalinić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/6
05.12.2018.
u 10:22

– Nije mu smetalo što ne bi bio u Ligi prvaka, tada nam je rekao da želi osvojiti Europsku ligu jer to nikada do tada nije postigao

Bivši sportski direktor Milana Massimiliano Mirabelli tvrdi da je klub mogao imati Cristiana Ronalda. I to u vrijeme dok su rossoneri bili u vlasništvu Kineza Yonghonga Lija.

– Postojala je mogućnost dovođenja Cristiana Ronalda. Da su trenutačni vlasnici tada bili na čelu, Ronaldo bi igrao za Milan. Siguran sam – otkrio je Mirabelli pa dodao:

– Nije mu smetalo što ne bi bio u Ligi prvaka, tada nam je rekao da želi osvojiti Europsku ligu jer to nikada do tada nije postigao. Sve je bilo dogovoreno, i plaća i odšteta. Nisam se bojao da će nešto krenuti po zlu jer nam je Silvio Berlusconi Lija opisao kao čovjeka koji ima iza sebe odvjetnike i velike banke. 

Blizu je bio i Pierre-Emerick Aubameyang, no na kraju su se odlučili za Nikolu Kalinića.

– Aubameyang je također želio doći nakon razgovora sa mnom. Nažalost, prvi izbor trenera bio je Kalinić i morao sam pratiti njegove upute.

>> Pogledajte i video: Zlatna lopta je kruna sjajne Modrićeve karijere

Komentara 5

Avatar Django
Django
11:17 05.12.2018.

Tja, i Hajduk je umjesto Caktaša mogao imati Modrića.

DU
Deleted user
11:32 05.12.2018.

Koji je to Kalinić, igra li taj još nogomet ili ga bole leđa?

DU
Deleted user
10:43 05.12.2018.

peh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije