Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Monaco ispao

Kakav potez! Prava je šteta što Ibrahimović ovo nije zabio

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/Pixsell
17.12.2015.
u 00:15

PSG izborio nastup u četvrtfinalu francuskog Liga kupa.

PSG je pogotkom Urugvajca Edinsona Cavanija u smiraj utakmice sa St. Etienneom (86. minuta) izborio pobjedu (1:0) te nastup u četvrtfinalu francuskog Liga kupa.

No, dvoboj pred 47 tisuća gledatelja na Parku prinčeva obilježile su nevjerojatne škarice Zlatana Ibrahimovića. Jednu odbijenu loptu švedski napadač je dočekao te sjajno opalio u letu, ali snažan udarac završio je na vratnici. Šteta, jer bio bi to jedan od najljepših pogodaka sezone.

 

Dodajmo kako je Bordeaux uvjerljivo pobijedio Monaco (3:0), a za momčad iz kneževine Mario Pašalić odigrao je 72 minute. Njegov suigrač, vratar Danijel Subašić, nije konkurirao za sastav.

A za sastav nije konkurirao niti napadač Duje Čop. Njegova Malaga neočekivano je na svom igralištu ispala u šesnaestini finala španjolskog kupa. Bolji je bio drugoligaš Mirandes (1:0).

Francuski liga kup, osmina finala: Bordeaux - Monaco 3:0, Peronnas - Marseille 2:3, Lyon - Tours 2:1, PSG - St. Etienne 1:0.     

Španjolski kup, šesnaestina finala: Athletic - Lienense 6:0, Eibar - Ponferradina 4:0, Getafe - Rayo 3:1, Malaga - Mirandes 0:1, Sociedad - Las Palmas 1:1, Valencia - Barakaldo 2:0. 

>>Spezia s petoricom Hrvata u sastavu šokirala Romu u kupu

Komentara 9

Avatar Pablo 69
Pablo 69
08:01 17.12.2015.

Ma niko ne moze zabijat golove kao Ibra!

Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
07:31 17.12.2015.

Ibrahimović je definitivno najbolji nogometaš svijeta!

MA
Majur
07:36 17.12.2015.

Može mu se svašta sa pravom prigovoriti,ali da je svjetska nogometna klasa...je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije