Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštaj od Bjelice
Povratak na članak

Kakva ludorija hrvatskog glumca na krovu kuće: 'Pozdrav treneru..'

Rastanak s igračima bio je emotivan, a i mnogi navijači oprostili su se od sjajnog trenera. Među njima i hrvatski glumac Rene Bitorajac, veliki Dinamov navijač

Komentari 3

DU
Deleted user
21:11 18.04.2020.

Mene ne moraš vraćati na tribinu.Tu sam uvijek uz Dinamo.Odi Rene sad navijaj dalje za Bjelicu kud god ode! Bjelici svaka čast i ja bi volio da je ostao,ali moja ljubav prema Dinamu i tribini je jača sad kad stavljam točku nego na početku ovog komentara. Samo Dinamo!

VL
DO
DOMOLJUBCI
18:50 18.04.2020.

Veliki BBB fakat se decko kuzi u navijanje...Prva ekipa od 1984 kmkhhhhh mos si mislit...znamo ga svi dobro sa sjevera kmhhh...ajde skini se s tog krova past ces jos pa ces na drazvne jasle i pomoc

VL
DU
Deleted user
15:18 18.04.2020.

Kaj ovaj glumi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.