Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karius "briljira"

Kakav kiks! Pogledajte još jednu katastrofalnu pogrešku nesretnog vratara

Loris Karius
Peter Byrne/Press Association/PIXSELL
05.10.2018.
u 08:28

U drugom kolu Europa lige u kojem je njegov Bešiktaš izgubio s 0:2 protiv Malmöa, Karius je u 53. minuti nenadano primio smiješan pogodak.

Loris Karius "proslavio" se na društvenim mrežama svojim velikim kiksevima u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida, a nakon posudbe u Bešiktaš opet je uspio neugodno iznenaditi svoje navijače.


Naime, u drugom kolu Europske lige, u kojem je njegov Bešiktaš izgubio s 0:2 protiv Malmöa, Karius je u 53. minuti nenadano primio smiješan pogodak. Umjesto da uhvati loptu koju je igrač suparničke momčadi ubacio, Karius ju je u skoku totalno promašio i ona je završila iza njegovih leđa.

Ovim potezom Karius je samo dokazao treneru Liverpoola, ali i upravi, kako su na vrijeme investirali u novog vrata Allisona jer bez pravog golmana jednostavno nema pobjeda, a time ni naslova. 

Pogledajte video: Loris Karius opet kiksao protiv Malmoa

Ključne riječi

Komentara 6

SC
schwertransport
09:39 05.10.2018.

Tu stvarno nista nije kriv i veci od njega su primali takve golove Da ju je isao i hvatat nebi je uhvatio Strasno precizan ubacaj je bio To je ubacaj u peterac pa igracu malo lopta ode preko noge i ispadne udarac u gol od 1000 lopti ce jednu tako pogoditi

DU
Deleted user
09:50 05.10.2018.

Nema tu puno golmanova grijeha, jedan loš centaršut završio je kao fantastičan lob, za ovo okriviti golmana je besmisleno. Napravio je sve kako treba bio tamo gdje treba, nedostajao mu je centimetar dva da loptu prebaci preko grede ali kao što rekoh lopta je bila izrazito neugodna i precizna.

DY
dznika68@yahoo.com
23:37 05.10.2018.

Dobro postavljen, visoko skocio, .......cista nesreca, uopste nije kriv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije