Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatna lopta
Povratak na članak

Modrić pokazao koliko je velik: Leo, čestitam. Zaslužio si!

Svjestan sam da godine prolaze i još više uživam u svakom trenutku. Hvala svima - rekao je Lionel Messi

Komentari 13

Avatar nekakav
nekakav
08:43 03.12.2019.

a što je mogao drugo reći?što i inače se govori na takvim primopredajama prijelaznih nagrada? ionak mu je to zadnji put što je bio u toj dvorani. za ovu godinu nisu ga ni nominirali. jel sad malo jasnija vrijednost njegove nagrade? bez obzira na sve uspjehe u karijeri koji nisu mali, prošlogodišnju nagradu su prije modrića zavrijedili puno bolji igrači, pa je nisu dobili.

VL
MU
muh
08:37 03.12.2019.

Vidi se da Lukice nema ni medžu 28 najboljih koliko vredi prošle godine je dobio nagradu zbog priče da je izbegljica a ne zbog nogometa takva je istina.

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
09:49 03.12.2019.

Stvar kulture ili ju imaš ili - nemaš, Luka ju za razliku od mnogih na portalu ima

VL
LI
liliZG
13:33 03.12.2019.

nekakav....muh...... nevjerojatna je veličina hrvatskog jala.... nevjerojatna....

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
10:38 03.12.2019.

Messi je Bog nogometa.Realno gledano trebao je ovo osvajati svake godine.Ronaldo,Modrić,Salah i neki drugi,sve su to odlični nogometaši,ali nitko ne može biti ravan Bogu.

VL
ZE
Zeton
08:36 03.12.2019.

Luka se pokazao kao pravi gospodin za razliku od ovogodišnjeg pobjednika koji se nije pojavio prošle godine na dodjelu nagrade Luki.. Messi se ponašao kao nezreo čovjek i nesamokritičan , a takvi su "najjači" samo je dobro dok je po njihovom. Sjetimo se i njegovog ponašanja nakon poraza Argentine od Hrvatske na SP, to govori o njemu. Zato će ostati u sjećanju kao veliki igrač ali ne i čovjek. Žiri je kod odabira trebao sve to uvažiti jer je fair play sastavni dio igre. Možda Luka i nije trebao doći i uručiti mu nagradu, ali šta je tu je.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.