Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLUPANI LONČIĆI...

Kakav gaf u NBA: Rudež je Jugoslaven?!

Damjan Rudež
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
12.07.2014.
u 23:23

Na Rudežovom profilu na rosteru Indiane stoji da je dolazi iz Jugoslavije te da je prije NBA lige igrao u Jugoslaviji.

Službena stranica NBA lige napravila je veliki gaf kod predstavljanja Damjana Rudeža, novog igrača Indiane. Za Rudeža se navodi da je - Jugoslaven.

Na Rudežovom profilu na rosteru Indiane stoji da je dolazi iz Jugoslavije te da je prije NBA lige igrao u Jugoslaviji. Amerikanci su i tu pogriješili budući da je u SAD stigao nakon odličnih igara u španjolskoj Zaragozi.

Hrvatska ili Jugoslavija, Amerikancima je očito svejedno iako su naši košarkaši Dražen Petrović, Toni Kukoč i Dino Rađa ostavili velik trag u NBA-u.

>> Nakon 21 godine ispunio se san dječaka Damjana

Foto: Printscreen NBA.com

Komentara 17

KA
kajinx
00:23 13.07.2014.

To nije slučajno. Isto kako nije slučajno da su na Google Earth imena hrvatskih gradova na ćirilici.

SO
sohnahoakasaa
00:21 13.07.2014.

Svi znamo od koga su potekli i kak su se dotepli u Ameriku i kaj su tam radili. Nek nam kažu gdje je 30 mil Andio naroda a o drugim stvarima da ne pričamo. Pa 90% Amerikanaca nikada ne napusti svoju (jednu od) državu, nigdje nije otputovalo a ne znaju ni svoje države nabrojati. Ovo s Jugoslavijom je čisto vrijeđanje jer se to našim sportašima događa svugdje u Svijetu. Jednom nemaju himnu ili sviraju Jugoslavensku, onda nas trpaju tam gdje bi hteli da jesmo ali......ma tko njih znate kaj. Pa meni je super kaj nas nigde ne vole. Ak nas trebaju nač na globusu treba im čačkalica, nemaju pojma gdi bi nas smjestili a svugdje im 'mrsimo' račune. U sportu, u svim granama znanosti a o uspješnosti u poslovanju u njihovim 'velikim' i naročito demokratskim državama da ne govorim. Ma nema veze, glavno da mi o njima sve znamo......i ni ih sram.

KY
Krešimir_YUGO_BOSS
14:14 13.07.2014.

mi Hrvati smo Jugoslaveni, to je normalno i ponos

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije