Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSRAMOTILI SE
Povratak na članak

Kakav gaf IHF-a: Objavili nepostojeći grb Hrvatske

IHF (Međunarodni rukometni savez) na službenoj stranici Svjetskog prvenstva objavio je raspored utakmica i pri tom napravio nekoliko gafova. Grb Hrvatske je pogrešan, kruna ima samo tri štita u kojima se ništa ne nalazi. Također, promašen je i grb Srbije.

Komentari 5

ZU
Zujim
18:38 18.01.2023.

Ne daj Boze da niste Srbiju spomenuli! Koga zanima, osim naravno vas, da je i grb Srbije pogresan?

VL
SP
Stari panj
19:11 18.01.2023.

Pravi grb nema krunu, a prvo polje je bijele boje.

VL
DU
Deleted user
17:35 18.01.2023.

Nisu pogrišili samo u broju štitova i pozadini štitova na kruni već i u broju polja glavnog štita na grbu; umjesto 25 crveno-bijelih polja stavili su 30 crveno-bijelih polja. Ali to, s jedne strane, ni ne čudi - ugled, time i sportski, triba stvarati/stvoriti i zadržati/održa(va)ti. A, ne ga sroza(va)ti (i uništavati/uništiti) ka' što smo mi to napravili, konkretno, s rukometom. Imali smo kontinuitet vrlo dobre do odlične i najbolje igre i rezultata, bili smo netko i nešto u rukometu, sada smo, trenutno, neću reći nitko i ništa, ali (vrlo) loši. Nažalost. Pa se, onda, ni ne čudite što su nam pogrišan grb stavili. Nastavimo li ovako, drugi put će nam staviti grb druge države.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.