Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNI KLASIK
Povratak na članak

Kakav duel Cindrić vs. Karabatić! Kralj čeka nasljednika

Velike bitke s Karabatićem vodio je i Duvnjak, pobjeđivao ga je u Novom Sadu i Zaragozi, no više je pobjeda ipak imao rukometni Napoleon.

Komentari 3

NO
nogogaz
11:27 24.01.2018.

hmmm pita li se neko, koliko srba i bosanaca igra u reprezentacijama hrvatske? samo da se ne svadjamo i vrijeđamo, nego da igramo i pobjedimo! nadam se da ponovone nagazimo na slovence, jer skoro nemaju šansi za medalju ali sigurnono igraju za 5. mjesto.... nemojte mi spominjat kako nas slovenci razmontirali usrid pariza... ajme boli! nadjamo se da se nikad više ponovilo! Ajmo kauboji sa sunčanog i lipog našeg Balkana! samo naprid, pregazite Francuze!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.