Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog iskustva

Kahn: Ja bih u Bayern doveo Buffona

Gianluigi Buffon
Reuters
20.01.2010.
u 16:17

U intervjuu Sport Bildu legendarni je Bayernov vratar Oliver Kahn govorio kojim bi vratarom trebalo pojačati bavarsku nogometnu momčad.

- Hans-Jörg Butt brani fantastično ove sezone, ali ima 35 godina. Osjećam da će u Bayernu tražiti novog čovjeka, i da će birati nekoga od mlađih njemačkih vratara – rekao je Kahn odgovarajući na novinarovo pitanje o Bayerovu Reneu Adleru (25) i Schalkeovu Manuelu Neueru (23).

- Ako bi se mene pitalo, preporučio bih Igora Akinfejeva, vratara CSKA i ruske reprezentacije. On brani hvatajući lopte, a to se u današnjem nogometu doista rijetko viđa. Istina, kad su Rusi u pitanju, uvijek se postavlja pitanje njihova neobičnog mentaliteta: ne snalaze se dobro izvan domovine. Svejedno, Akinfejev je vrhunski vratar.

Da možete birati, koga biste doveli?

- Gianluigija Buffona iz Juventusa. Bayern mora imati najviše sportske ciljeve. Da bi ih mogao doseći, treba mu jedan od najboljih vratara na svijetu. Buffon bi bio stopostotan pogodak. Kad su mlađi u pitanju, nikad ne znate hoće li zatajiti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije