Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U LOVU PO JOŠ JEDAN NASLOV

Kadeti i pioniri Hajduka pomogli Dinamu na putu do naslova prvaka

18. Memorijalni turnir Mladen Ramljak, utakmica za 3. mjesto: Dinamo – MTK
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/4
22.05.2022.
u 17:20

U posljednjem kolu Dinamo je domaćin Rudešu, pioniri Hajduka gostuju u Varaždinu, dok Osijek igra doma protiv Cibalije.

Nogometni kadeti Dinama osvojili su naslov prvaka Hrvatske, dok su pioniri Dinama na vrlo dobrom putu da repriziraju uspjeh svojih nešto starijih klupskih kolega.

Kadeti Dinama su prije posljednjeg kola sezone stekli neuhvatljivih šest bodova prednosti u odnosu na Osijek nakon 5-0 pobjede u Vinkovcima protiv Cibalije. No, kadetima Dinama u svemu je pomogao Hajduk koji je u derbiju pretposljednjeg kola razbio Osijek na domaćem terenu 6-1.

Trećeplasirani Hajduk je čak 18 bodova iza Dinama, ali je pomogao svom velikom rivalu tako što je zaustavio Osječane. Po dva pogotka za Hajduk su dali Ante Prusina i Marino Žeravica, a po jedan Ćalušić i Kavelj.

Isti scenarij se dogodio u pretposljednjem 25. kolu Prve HNL - Pioniri, samo što je u toj ligi i Hajduk u borbi za naslov prvaka te još nije odlučeno tko je ukupni slavljenik.

08.08.2021., Zagreb - 18. Memorijalni nogometni turnir Mladen Ramljak, utakmica za 3. Mjesto: Dinamo – MTK. Pravo nastupa na međunarodnom memorijalu imaju kadeti i ulazni juniori. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

I pioniri Hajduka su razbili Osijek, bilo je 4-0 za mlade Splićane, ali osim sebi Hajduk je opet pomogao Dinamu. Naime, Dinamo je slavio kod Cibalije 6:0 i zbog poraza Osijeka je preuzeo vrh ljestvice. Uoči posljednjeg kola Dinamo ima sve u svojim rukama i bod više od Hajduka i Osijeka.

U posljednjem kolu Dinamo je domaćin Rudešu, pioniri Hajduka gostuju u Varaždinu, dok Osijek igra doma protiv Cibalije.

Svakako treba izdvojiti da je tri od četiri gola Hajduka protiv Osijeka postigao odlični Luka Vušković.

>> Pogledajte snimku sukoba na benziskoj postaji: Navijači opkolili policajce!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije