Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove pohvale Luki

'Kada je Modrić dolazio, neki u Realu nisu ni čuli za njega. A sad ga obožavaju!'

Luka Modrić
NordPhoto/PIXSELL
06.03.2014.
u 14:43

Lukina forma odrazila se i na rezultate Reala koji je vodeći u Primeri, plasirao se u finale kupa, a i na korak je od četvrtfinala Lige prvaka.

Luka Modrić oduševio je Španjolce, a prije samo godinu dana mnogi su bili skeptični. Štoviše, Marca ga je proglasila najgorim pojačanjem, a danas se njihovim mediji natječu koji će ga više hvaliti. Modrić je to zaslužio svojim odličnim igrama i mukotrpnim radom, a sada tamo ima status božanstva.

"Modrić je jedan od onih igrača koji dođu u klub bez prevelike pompe. Neki ljudi u Realu nisu ni znali da on postoji kada je potpisao za kraljevski klub. Međutim, Luka je postepeno stjecao povjerenje i naklonost, ali i poštovanje navijača", pišu španjolski novinari Goal.coma o Luki, u tekstu pod naslovom "Od anonimca do Olimpa".

Prekretnica je bio Lukin pogodak Manchester Unitedu nakon kojeg je njegova forma išla samo uzlaznom putanjom.

"Luka je u završnici prošle sezone radio čuda. Briljirao je iz utakmice u utakmicu, preuzimao je odgovornost u veznom redu Reala i zato je danas među najboljim igračima svijeta".

Lukina forma odrazila se i na rezultate Reala koji je vodeći u Primeri, plasirao se u finale kupa, a i na korak je od četvrtfinala Lige prvaka.

>>Modrić otkrio koji trenutak mu je okrenuo karijeru u Realu

Komentara 3

DA
davos24
15:24 06.03.2014.

Ako španjolski novinar može napisati da je Modrić bio anonimac do dolaska u Real onda je to stvarno zabrinjavajuće za Real, klub koji nikad nije dovodio anonimce. Neznalica, a i mi isto koji znamo sve o Modriću prenosimo napise Marce koja Luku proglašava anonimcem prije Reala. Dajte se saberite novinari.

TV
tinki vinki
21:47 06.03.2014.

Što je ovaj goal.com neka službena FIFA-ina stranica da stalno prenosite što pišu

MA
matildica
17:20 06.03.2014.

kome trebaju takvi hvalospjevizar su ti novinari zaista toliko glupi da više neznaju napisati vijest koja če svakako nekome biti zanimljivame biti zanimljiva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije