Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOTTENHAM Harry Redknapp se nada kako će Modrić biti spreman za West Ham

Kada imate Modrića, prekrasan nogomet je jedina opcija

06.12.2008.
u 11:42

Tottenham u ponedjeljak očekuje gostovanje kod West Hama na Upton Parku, odnosno povratak menadžera "pijetlova" Harryja Redknappa na stadion gdje su ga navijači i igrači obožavali. Naime, Redknapp je West Hamu donio napadački nogomet koji su navijači tog kluba odmah prigrlili, a neki od današnjih najboljih premierligaških igrača su to postali upravo zbog njega.

Emocionalni povratak
Rio Ferdinand, Frank Lampard, Joe Cole, Michael Carrick i još nekolicina njih svoj zvjezdani status mogu zahvaliti upravo Rednappu, čovjeku koji je na vrijeme prepoznao njihov talent i potpisao ih dok su još bili klinci.

- Sve sam ih doveo u klub kada su još imali 11-12 godina. Da je kojim slučajem West Ham uspio zadržati sve njih tko zna gdje bi sad bili? Uvjeren sam kako bi se borili i za naslov prvaka. S njima sam West Hamu donio jedan atraktivan i napadački nogomet, isti onakav kakav sad pokušavam ugraditi u Tottenham, a kada u sastavu imate igrače poput Luke Modrića, onda niti nema drugog rješenja nego igrati prekrasan nogomet - kazao je Redknapp.

Upravo je Lukin nastup pod znakom upitnika. Liječnička služba Tottenhama pokušava sve ne bi li bivšeg kapetana Dinama osposobila za nastup protiv West Hama, a konačna odluka bit će donešena u ponedjeljak nakon novog pregleda.

Lukin povratak
- Želio bih da se Luka oporavi za susret na Upton Parku jer on našoj igri daje veliki broj opcija. Igra iza napadača i veoma je pametan igrač. U stanju je svojim potezom riješiti utakmicu. Zaista se nadam kako će moći zaigrati - izrazio je svoje želje menadžer Tottenhama, koji bi na Upton Parku, za razliku od vremena kada je tamo gostovao s Portsmouthom, mogao biti dočekan zvižducima, jer, poznato je kako se West Ham i Tottenham ne mogu pohvaliti nekom velikom uzajamnom ljubavi.

Luka je izvan stroja zadnja dva tjedna zbog ozljede prepona, ali očekuje se njegov povratak treninzima, a tada, ako sve bude u redu, i nastup protiv "čekićara" u ponedjeljak.

Inače, ponovo se aktualizirala priča o mogućem transferu Andreja Aršavina u Tottenham, što bi jednim dijelom utjecalo i na status Luke Modrića, iako su šanse da Luka ostane bez mjesta u početnom sastavu minimalne, da ne kažemo nikakve. Koliko bi taj potez bio dobar za Spurse, toliko i ne bi, jer niti Redknap još nije donio konačnu odluku hoće li igrati s jednim napadačem i Modrićem iza njegovih leđa, ili s dvojicom isturenih. Najviše tu pati Roman Pavljučenko koji prilike dobiva kada nema Luke ili Darrena Benta, najboljeg Tottenhamovg topnika ove sezone, a dolaskom Aršavina cijela bi se situacija dodatno zakomplicirala. Kako god bilo, Lukine igre su mu najbolja preporuka, a najvažnije je kako to zna i Redknapp.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije