Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rakitićev otac:

Kada dođe u Möhlin, s Ivanom ćemo vježbati šut glavom

Hrvatska Španjolska (1)
Goran Stanzl/Pixsell
20.06.2012.
u 12:43

– Ivan kaže da je Modrićeva lopta imala jak “effet”, no svjestan je da je trebao pucati od travnjaka – kaže Rakitićev otac Luka

Nakon što se u ponedjeljak vratio zrakoplovom iz Gdanjska u Basel, Luka Rakitić, otac Ivana Rakitića, još je bio pod dojmom utakmice sa Španjolskom.

– Sreća nije bila na našoj strani. Bio bih najsretniji da je Ivan iskoristio onu priliku i zabio glavom i da smo njegovim golom ušli u četvrtfinale. Ali, nažalost, to se nije dogodilo – rezignirano će Luka.

Kako je prošao prvi razgovor oca i sina nakon što su se vidjeli nakon završetka utakmice?

– Bilo mu je teško i nastojao sam ga ohrabriti. I sam je bio svjestan da je u onakvim prilikama najbolje loptu pucati vrataru u zemlju – kazao je Luka dodajući da mu je Ivan ispričao da Modrićeva lopta nije bila nimalo lagana za udariti, kao što se iz gledališta možda činilo.

– Imala je jak vanjski “effet”. A prije toga je Ivan u istoj akciji pretrčao u sprintu više od 40 metara. Nabačenu loptu jedva je stigao, prenosi Ivanove riječi njegov otac Luka. Pritom ponavlja Ivanovu izjavu da će kad dođe kući u Möhlin zajedno s njim i bratom Dejanom trenirati skok i udarac glavom nakon nabačaja, kao što su to Ivan i Dejan s ocem radili dok su bili mali.

Ključne riječi

Komentara 1

VL
????
21:47 20.06.2012.

Vidi se na ponovljenoj snimci da to nije lagana lopta bila. Po meni je greška da nije odbio loptu paralelno s golom, pa bi mu onda naletio Mandžukić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije