Naslovnica Sport domaći nogomet

Kad si u nevolji, zovi Sesvećane

09. studenoga 2008. u 17:48 3 prikaza

Kad si u nevolji, zovi Sesvete! Pod tim bi se radnim naslovom najbolje mogla opisati viktorija (igra ne jedna vrata) koju smo gledali u Maksimiru.

U Londonu uzdrmani Dinamo oprezno je čekao ovo nadmetanje. Još uvijek, naime, zvoni ona sesvetska pobjeda nad Hajdukom, pa ni trener Branko Ivanković nije bio miran prije nedjelje. Dokaz tome je i sastav kojega je sučelio Sesvećanima, opet je Dinamo igrao s dva zadnja vezna igrača kojima je vokacija destrukcija, a ne kreacija. No, to je već tema neke druge priče.

Dinamo se ponašao kao da je na treningu, do 25. minute i vodećeg pogotka raspoloženog Moralesa napromašivali su se Mandžukić i Tadić, a vratar gostiju Radoš čudesnim je obranama najavio kandidaturu za igrača utakmice.

Ali kad je plavima napokon krenulo, onda je i Radoš potonuo, već je nakon prvih 45 minuta bilo londonskih 4:0. Ovaj put je četvorka bila na pravoj strani semafora... Dinamo je uredno odradio domaću zadaću sa slabašnim gostima koji su bili nalik nižerazrednoj momčadi zalutaloj u društvo najboljih.

Dijelovi motora
SRCE AUTOMOBILA
Dijelovi motora i zašto ih je bitno poznavati

A1 izdvaja za Vas