Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Kad Mostarac udara: Hrvat odigrao utakmicu života, PSG-u utrpao 13 komada

L'Espagne championne d'Europe pour la deuxième fois
Bertrand Delhomme/PIXSELL
23.10.2020.
u 13:29

Poljski sastav Kielce kod kuće je u fenomenalnoj utakmici dobilo francuskog prvaka 35-33, a momke u žutom u potpunosti je nosio naš Kara

Od 15 pokušaja on je zabio 13. Realno, s 13 poena se ne mogu pohvaliti niti neki velebni košarkaši na jednom susretu, ali zato može naš proslavljeni Mostarac - Igor Karačić. 

Popularni Kara je u četvrtak protiv PSG-a odigrao utakmicu života i srušio vlastiti rekord. Velikih 13 poena utrpao je jednoj od najmoćnijih ekipa današnjice pa im odmah pružio uvertiru čega da se paze na završnici Lige prvaka koja i njegov klub i PSG (Uz Barcu i Pick Szeged) očekuje pred Novu godinu u Kölnu. 

Poljski sastav Kielce kod kuće je u fenomenalnoj utakmici dobilo francuskog prvaka 35-33, a momke u žutom u potpunosti je nosio naš Kara. 

U posljednjih pet minuta Kara je svoju moć spojio s onom Andreasa Wolffa, proslavljenog njemačkog vratara i jednoga od najboljih u povijesti rukometa. Hrvatsko-njemačka ljubav još jednom se pokazala dobitnom.

Dok su gubili 31-30 u završnici, domaćini su napravili preokret. Kara je utrpao četiri komada, a Wolff skinuo ostale pokušaje Parižana. Nije loše, ha? Ma kakvi loše. Sjajno je! 

Poljaci su ostali na vrhu skupine A, Flensburg je odmah uz njih (iako su Elverum jedva dobili 37-35), a PSG za sada ima samo jednu jedinu pobjedu u četiri kola i nalazi se na šestom mjestu skupine A.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije