Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jurčićeva analiza
Povratak na članak

Kad Modrić ‘zakašlje’ u igri, trese se cijela reprezentacija...

– Iako smo izgubili utakmicu, ja sam ponosan jer smo opet pokazali da igramo sjajno, da imamo igrače, da smo taktički dobri i čestitke izboriku, momčad je bila dobro vođena.

Komentari 4

Avatar southman
southman
08:22 19.11.2018.

Ne može Broz pokriti cijeli teren prema nazad kada igramo u gostima ! Zašto mu Dalić ne pridoda još jednog "osigurača" nego se Modrić vraća nazad da pokrije rupe i onda pati igra prema naprijed ? Nedostatak visine kod prekida je bio i dok je bio Mandžo a sada pogotovo !

VL
DU
Deleted user
08:13 19.11.2018.

U četvrtak je tekma bila protiv španjolske. protiv engleske u nedelju u 15h. U manje od 3 dana 2 jake tekme. i Još put do londona. Nažalost uefa nije stavila minimalno 3 dana odmora između utakmica. Engleska nije imala takav raspored. premalo odmora, i to je utjecalo da nismo bili 100%. Dečkima svaka čast. Ne znam jedino samo gdje su kovačić i badelj? Kako to da oni nisu ispred roga? Jer su jači igrači. Ma nema veze, kroz kvalifikacije će se ova repka izbrusiti!

VL
BL
bluesclues
11:30 19.11.2018.

decki su svoj posao odradili dobro - ali dalic nije....lose je postavio igru i to je na kraju pokazao i rezultat...

VL
IN
inox14
07:29 19.11.2018.

Našli ste pravog "stručnjaka". Zar nitko ne vidi da nam je kriminalno loš stoperski par razlog da primamo jeftine golove, posebno iz prekida. Osim toga Vida je spor, tehnički nedorastao, dokaz da sirova snaga i volja ne prolaze protiv ovakvih reprezentacija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.