Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Derbi kola

Juventus slavio protiv Intera, a vratar Handanović namučio opasnog Mandžukića

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
28.02.2016.
u 22:50

Mandžukić je odigrao svih 90 minuta dok Marcelo Brozović nije kandidirao za sastav Intera. Perišić je ušao u igru u 73. minuti

Juventus je u derbiju 27. kola talijanskog prvenstva pobijedio Inter s 2:0. Vratila se Stara dama na pobjedničke staze nakon remija s Bolognom u prvenstvu te Bayernom u Ligi prvaka. A i impozantan je podatak i da momčad Massimiliana Allegrija već osam utakmica nije primila pogodak u domaćem prvenstvu. Mreža Gianluigija Buffona netaknuta je već 746 minuta što mu je osobni rekord.

A vratar gostiju, Hanadanović, bio je od početka pod pritiskom domaćih napadača. Prvo je Hernanes pogodio prečku, a onda Mandžukićevo dodavanje nije iskoristio Dybala. Hrvatski napadač mogao je biti strijelac u 9. minuti, no nakon pogreške Murilla tukao je iznad gola. Deset minuta potom glavom je pucao ravno u Handanovića.

Na kraju prvog dijela Mandžo je prvo umalo zatresao vlastitu mrežu, a onda ga je još jednom nadmudrio Handanović nakon odličnog dodavanja Pogbe.

Juventus je poveo u 47. minuti kad se najbolje snašao Bonucci nakon ubacivanja Dybale.

Ivan Perišić ušao je u igru u 73. minuti umjesto ozlijeđenog Alexa Tellesa.

A Alvaro Morata zaigrao je od 82. minute za domaćina i već u sljedećoj minuti izborio jedanaesterac. Srušio ga je Miranda da bi Španjolac sam i realizirao najstrožu kaznu.

 

Mandžukić je odigrao sjajno svih 90 minuta i šteta je što se nije upisao u strijelce dok Marcelo Brozović zbog suspenzije nije konkurirao za sastav Intera.

>>Nezaustavljiva Barca izjednačila Realov rekord uz novu Messijevu čaroliju

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije