Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RONALDOV TRANSFER

Juventusu pripada tri milijuna eura odmah sada, a ostalo u pet godina

07.09.2021.
u 17:30

Portugalac je 2018. došao u Juventus za 108 milijuna eura, a godišnje je zarađivao 31 milijun eura.

Iako je Juventus prodao Cristiana Ronalda Manchester Unitedu za 15 milijuna eura, ugledni novinar Fabrizio Romano tvrdi da će Juve ove godine dobiti samo tri milijuna eura. No, može dobiti dodatan novac bonusima. Talijanski velikan će na isplatu cijelog iznosa čekati čak pet godina, a posljednju će mu ratu Manchester Unted isplatiti tek 2026. godine.

Juventus dotad može dobiti i bonus od pet milijuna eura ako se ispune određeni uvjeti, a moguće je da dobije i dodatna tri milijuna, ali Romano navodi da je sve to vrlo komplicirano.

Dodajmo da je Portugalac 2018. došao u Juventus za 108 milijuna eura, a godišnje je zarađivao 31 milijun eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije