Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Allegri sretan

Juventusov trener doznao sjajnu vijest uoči puta u Barcelonu

Paulo Dybala i Gonzalo Higuain
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
17.04.2017.
u 18:08

Argentinski napadač koji je zabio dva pogotka Kataloncima propustio je nekoliko zadnjih treninga. No, Dybala bi trebao biti u zrakoplovu za Barcelonu, jer je danas trenirao

Stara dama u srijedu stiže na Nou Camp. Uoči uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka Juventus iz prvog dvoboja protiv Barcelona ima prednost od 3:0. Još prije nekoliko dana činilo se kako će Juve u uzvratu biti oslabljen, jer se protiv Pescare ozlijedio Paulo Dybala.

Argentinski napadač koji je zabio dva pogotka Kataloncima propustio je nekoliko zadnjih treninga. No, Dybala bi trebao biti s Mandžukićem i suigračima u zrakoplovu za Barcelonu, jer je danas trenirao.

Trener Massimiliano Allegri sigurno se neće odreći usluga argentinskog napadača. Ne zna se hoće li Argentinac biti spreman za utakmicu ili će svoju priliku tražiti s klupe za pričuvne igrače.

>>Modrić zabio u stilu McManamana iz finala Lige prvaka

Komentara 1

Avatar acivij
acivij
21:28 17.04.2017.

Bude li i Dybala igrao Barcelonini igrači moraju obući debele zimske kapute, inače će ih Juve otpuhati iz vlastitog stadiona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije