Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOVAČ PROMOTOR

Juventusov međunarodni nogometni kamp i ovoga ljeta u Umagu

Juventus
Promo
03.04.2014.
u 14:11

- Treninzi su, uz čeličnu volju i predanost, od presudne važnosti za napredak i razvoj u nogometu, posebice kad je riječ o mladim sportašima - rekao je Kovač.

Nogometni kamp jednog od najvećih europskih klubova, torinskog Juventusa, i ovoga ljeta stiže u Umag. Krajem lipnja i srpnja, Umag će drugu godinu zaredom biti središte mladih nogometaša koji imaju ambiciju usavršiti svoje nogometno umijeće i učiti od vrhunskih profesionalaca.

Dvotjedni Juventusov kamp namijenjen je dječacima od 8 do 16 godina, a promotor kampa i ove je godine Robert Kovač. Uz Roberta Kovača, ovogodišnje izdanje Juventus Soccer School International Campa predstavili su Marco Isnardi, Juventus Soccer Schools Manager, Davide Fornaca, koordinator trenera kampova, Sanda Bravar, direktorica Turističke zajednice Grada Umaga i Lidija Poštić, marketing manager Meliá Hotels International.

- S velikom se radošću i ove godine vraćamo u Umag. Uvjeti za rad, tereni i smještaj bili su na visokom nivou i u potpunosti odgovaraju našim standardima. Nadam se da ćemo se i ovog ljeta družiti s velikim brojem mladih nogometaša, te da ćemo im uspjeti prenijeti Juventusove vrijednosti, kvalitetu i način rada - istaknuo je Marco Isnardi, Juventus Soccer Schools Manager.

Ovogodišnji kampovi održat će se u dva termina – prvi kamp traje od 29. lipnja do 5. srpnja, a drugi kamp je na rasporedu od 6. do 12. srpnja 2014. Kampovi će se održavati u Stella Maris resortu na novouređenim nogometnim terenima.

- Iako je Umag već poznat kao baza nogometaša koji dolaze na pripreme tijekom cijele godine i u ovoj godini intenzivno nastavljamo s aktivnostima i projektima koji pozicioniraju Umag kao prepoznatljivu nogometnu destinaciju u Hrvatskoj, ali i regiji. Kvaliteta rada, resursi i kontinuirana ulaganja u infrastrukturu, naše su komparativne prednosti, stoga smo izuzetno ponosni što nam je Juventus još jednom ukazao povjerenje - izjavila je Sanda Bravar, direktorica Turističke zajednice Grada Umaga.

Nogometni kamp vodi stručan tim visoko kvalificiranih trenera, educiranih na Juventusovoj akademiji, a na kojoj su pohađali službene seminare za JSS trenere. Treninzi su prilagođeni uzrastu igrača, razini igre i nogometnim vještinama mladih sudionika. Pod strogim su nadzorom jednog od trenera škole, uz još jednoga trenera na svakih 12 upisanih sportaša. Za mlade nogometne vratare predviđen je poseban program rada.

- Juventus Soccer Schools treninzi prilagođeni su dobi, razini i vještinama koje mladi sportaši već imaju. Iako se trenira u grupama, svakome se pristupa i pojedinačno, a to je jedini način da svatko svoje vlastite sposobnosti dovede do maksimuma, a sve prema detaljno razrađenoj Juventusovoj metodi - naglašava Fornaca.

Promotor Juventus International Camp Croatia je bivši reprezentativac Robert Kovač, koji je sam dvije sezone igrao za najtrofejniji talijanski klub.

- Treninzi su, uz čeličnu volju i predanost, od presudne važnosti za napredak i razvoj u nogometu, posebice kad je riječ o mladim sportašima. Koncept treninga, visoki standardi i angažman oko svakog polaznika kampa, Juventus Soccer Schools svrstavaju u sam vrh nogometnih škola na svijetu.

Uz sportske aktivnosti, Juventus Soccer School International Camp svim sudionicima nudi i bogat program uzbudljivih aktivnosti izvan nogometa, koje pozorno prati ekipa stručnih animatora. Mladi nogometaši tako će moći provesti zabavne praznike i istovremeno usavršiti svoju igru, o kojoj god se razini radilo. Također, svaki sudionik kampa na dar dobiva komplet sportske opreme za trening.

Prošlogodišnje kampove u Umagu je pohađalo 160 dječaka iz čak deset zemalja Europe i svijeta. Kombinacija sportskog usavršavanja, ali bogatog programa uzbudljivih aktivnosti izvan nogometnih terena oduševila je mlade nogometne nade, ali i njihove roditelje. Postoje dva načina sudjelovanja u kampu: dnevni kamp i kamp sa smještajem. Rezervacije za kamp počinju odmah, a do 14. svibnja moguće je ostvariti i popust.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije