Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Juventus u pet minuta zabio tri pogotka i pobijedio Empoli

Juventus
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
02.10.2016.
u 14:47

Marko Pjaca za Juve je igrao od 73. minute, dok Mario Mandžukić nije ulazio u igru

U 7. kolu talijanske lige Juventus je u gostima pobijedio Empoli sa 3:0. Igrači stare dame su utakmicu riješili u pet minuta. Marko Pjaca za Juve je igrao od 73. minute, dok Mario Mandžukić nije ulazio u igru, piše Goal.

Juventus je imao veliku premoć na terenu, ali lopta nije htjela u gol sve do 65. minute. U prvom su poluvremenu gostujući igrači promašili nekoliko zicera, a okvir gola su nakon maestralnih dodavanja Pjanića gađali Khedira i Cuadrado.

Najbolju priliku Empolija na utakmici imao je mladi bh. igrač Rade Krunić. Krunić je u 41. minuti sa 20-ak metara pokušao iznenaditi Buffona, lopta je išla pod gredu, ali je iskusni Talijan uspio zaustaviti pokušaj.

U 65. minuti se otvorilo Juventusu kada je nakon odlične lopte svoj prvenstveni prvijenac postigao Paulo Dybala. A onda su uslijedila još dva ekspresna pogotka i utakmica je bila riješena. Gonzalo Higuain je u 67. iskoristio Leminino dodavanje, a tri minute kasnije i Zambellijevu pogrešku.

Komentara 1

AN
Andreeejjj
16:58 02.10.2016.

Ovaj HIGUAIN nije bezrazlga toliko plačen, zar ne? On može imati čak 120 kg ali daje GOLOVE zbog kojih je i doveden a ne kao naš "panj" Mandžukić, koji ni semafora ne može pogoditi! Tako je selio iz Bayerna, Atletica M., tako če i iz Juventusa! Pa nije ŠPIC doveden, da trči kao muha bez glave, juri igrače po tertenu, uklizava ali GOL je za njega "mrtav"! Ali nažalost naši HRV "teletabisi" ga još smareaju najboljim igračem glavom na "cjelom Svijetu" ahahahahahaha. KALINIĆ je za đilkoša izmislio NOGOMET!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije