Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Polufinale kupa
Povratak na članak

Juventus u 20 minuta slomio Napoli: Igrala četiri Hrvata, Mandžukić se ispromašivao

Mandžukić je odigrao cijelu utakmicu za Juve i propustio dvije velike prilike u prvom dijelu.

Komentari 4

FI
Fisherman
23:24 28.02.2017.

mandzo se ispromasivao a bio najjaci na terenu. of spice do zadnjeg stopera nema gdje ga nije bilo. ubacio loptu u for kroz koji je D izvukao penal. krao lopte, sirio igru. daleko najkorisniji igrac. jos da je ranije pjacu stavio mozda cijeli juve nije morao toliko trcati. madzo svaka cast.

VL
LU
luanti
22:50 28.02.2017.

Traži se ostavka talijanske vlade zbog dva sumnjiva penala za Juventus

VL
ZI
ziko555
22:47 28.02.2017.

Igrac utakmice Mandza. Koji preporod covik dozivi. Igra ko u transu. Daleko najbolji igrac Juvea.

VL
LU
lukivoda
23:22 28.02.2017.

Jel Most zatražil ostavku talijanskog nogometnog saveza nakon današnjeg drukerskog suđenja za Juve a Čačić ak je gledal tekmu mogel je vidjeti rješenje za lijevog beka kojeg je Manđo odlično odradil.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.