Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Juventus tek u završnici slomio otpor čvrstog Frosinonea

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
23.09.2018.
u 22:52

Mario Mandžukić je za Juve igrao do 85. minute, a Stipe Perica cijeli susret u domaću momčad

U posljednjem susretu petog kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je na gostovanju pobijedio Frosinone 2-0 upisavši i petu pobjedu ove sezone.

Aktualni talijanski prvak dugo se mučio protiv 'fenjeraša' Serie A koji je u prva četiri kola osvojio samo jedan bod uz razliku pogodaka 0-10.

>> Pogledajte intervju s Nikom Čekom

Juve je dominirao, ali nikako nije uspijevao probiti domaći bunker. Sve do 81. minute kada je Cristiano Ronaldo zabio svoj treći pogodak ove sezone. Pobjedu gostiju potvrdio je Filippo Bernardeschi golom u trećoj minuti nadoknade.

Mario Mandžukić je za Juve igrao do 85. minute, a Stipe Perica cijeli susret u domaću momčad.

U ranije odigranom susretu Milan i Atalanta su odigrali 2-2, a gosti su izvukli bod golom u sudačkoj nadoknadi. Milan je vodio 1-0 i 2-1, ali nije uspio obraniti prednost i gosti su produžili niz bez poraza u međusobnim susretima na sedam utakmica.

Golove za Milan zabili su Higuain (2) i Bonaventura (61), dok su strijelci za goste iz Bergama bili Gomez (54) i Rigoni (90+1).  Alen Halilović nije nastupio za Milan, dok je Mario Pašalić za Atalantu igrao prvo poluvrijeme.

Roma je nastavila s lošim rezultatima upisavši poraz 0-2 od Bologne i nakon pet kola ima samo jednu pobjedu.  Bila je to prva pobjeda Bologne na svom Renato Dall'Ara stadionu nakon rujna 2004.  Pobjedu Bologni donijeli su Federico Mattiello (36) i Santander (59). God gostiju nije bilo Ante Ćorića.

Lazio je na Olimpicu porazio Genou s 4-1, a strijelci su bili Felipe Caicedo (7), Ciro Immobile (23, 89) i Sergej Milinković-Savić (53). Pogodak za goste zabio je K. Piatek (46). Milan Badelj je za Lazio igrao posljednjih 10 minuta.

Udinese je na gostovanju porazio Chievo 2-0 golovima  De Paula (76) i Lasagne (90). Adrian Šemper nije nastupio za Chievo, baš kao niti Andrija Balić za goste.

Napoli je u gostima slavio protiv Torina s 3-1. Napolitanci su do četvrte pobjede u sezoni stigli već u prvom dijelu kada su mrežu domaćina pogodili Insigne (4) i Verdi (20). Igrač Torina Belotti smanjio je iz penala u 51. minuti, da bi Insigne drugim golom u 59. minuti odlučio pobjednika. Marko Rog je započeo utakmicu kod Napolija, a zamijenjen je u 60. minuti. 

Na ljestvici vodi Juventus s maksimalnih 15 bodova ispred Napolija koji ima tri boda manje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije