Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok u Torinu

Juventus strepi: Mandžukić bi mogao ostati bez finala Lige prvaka!

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
10.05.2017.
u 12:04

Mandžukićev izostanak u Cardiffu bio bi veliki udarac za trenera Allegrija jer iskusni napadač u svakoj utakmici odrađuje veliki posao na krilnoj poziciji.

Mario Mandžukić, jedan od junaka Juventusova trijumfa nad Monacom, mogao bi ostati bez nastupa u finalu Lige prvaka!

Hrvatski napadač laktom je udario Fabinha, nakon čega je Brazilac pao držeći se za glavu iako je dobio udarac nešto niže. Sudac Kuipers nije kaznio kartonom Mandžukićevu grubost pa u Juventusu strahuju da bi Uefina kazna mogla stići naknadno.

Hrvatski reprezentativac nije štedio Fabinha jer su se igrači Monaca prethodno oglušili na zahtjev domaćih da izbace loptu iz igre kad je Kamil Glik brutalno nagazio Gonzala Higuaina.

 

Mandžukićev izostanak u Cardiffu bio bi veliki udarac za trenera Massimiliana Allegrija jer iskusni napadač u svakoj utakmici odrađuje veliki posao na krilnoj poziciji. 

Komentara 7

DI
Diosiario
13:36 10.05.2017.

Treba kazniti ovog Fabinha zbog simuliranja i to je to.

DU
Deleted user
13:29 10.05.2017.

To nije ni prekršaj a kamoli nešto drugo

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
14:17 10.05.2017.

Nista od toga, osim ove vijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije