Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stara dama

Juventus sprema našem Super Mariju veliko iznenađenje

Mario Mandžukić
Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS/PIXSELL
1/5
08.09.2018.
u 18:44

Mandžukića posebno obožavaju navijači zbog njegove borbenosti

Mario Mandžukić (32) mogao bi u Juventusu dočekati mirovinu. Naime, čelnici talijanskog prvaka žele početi pregovore kako bi hrvatskog napadača zadržali do kraja njegove karijere, piše Corriere dello Sport.

Juventus je Mandži prvi klub u kojem se zadržao duže od dvije godine, a oduševio je na početku sezonu. Nakon odlične igre na SP-u gdje je s vatrenima osvojio srebro hrvatski je napadač u prva tri kola talijanske lige zabio dva gola.

Mario Mandžukić
1/8

Očito je Stara dama zavoljela Super Marija, jer ga želi u svojim redovima zadržati još neko vrijeme. Mandžukića posebno obožavaju navijači zbog njegove borbenosti.

Nagađa se da Mario u Juventusu zarađuje četiri milijuna eura, a s novim ugovor njegova bi godišnja plaća sigurno narasla. Nedavno se mario Mandžukić oprostio od hrvatske reprezentacije.

>> Pogledajte razgovor s fotoreporterom kojem su vatreni promijenili život

Komentara 11

IL
ilijan1a
19:02 08.09.2018.

Mandžo vrati se u reprezentaciju

PR
prajdali100
18:56 08.09.2018.

Sjajan igrač i čovjek. Mandžo !!!

LO
lokun
19:39 08.09.2018.

čovjek i nogometaš, još si potreban repki Mandžukiću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije