Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADSKI DERBI

Juventus slavio golom Ronalda, Mandžukiću poništen gol

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
Autori: Hina, Vecernji list
15.12.2018.
u 22:31

Gradski derbi odlučio je Cristiano Ronaldo koji je zabio iz jedanaesteraca u 70. minuti.

Juventus, vodeća momčad talijanskog prvenstva, slavila je protiv Torina u 16. kolu Serie A.

Gradski derbi odlučio je Cristiano Ronaldo koji je zabio iz jedanaesteraca u 70. minuti.

Mario Mandžukić odigrao je svih 90 minuta za staru damu. Naš je napadač zabio gol u drugom poluvremenu, no poništen je zbog zaleđa.

Juventus nakon 16 kola ima 15 pobjeda i jedan remi te 11 bodova više od drugoplasiranog Napolija koji sutra igra s Cagliarijem.

Paco Alcácer opet strijelac za Borussiju Dortmund

Vodeća Borussia Dortmund je u subotu 15. kolu Bundeslige svladala Werder s 2:1, a u strijelce se opet upisao Paco Alcácer.

Španjolski napadač, koji je uglavnom bio džoker s klupe, ovaj puta bio je u početnoj postavi i zabio je vodeći gol u 19. minuti. Na 2-0 povisio je Marco Reus (27), a utješni pogodak za goste zabio je Max Kruse (35). 
 
Alcácer je ovog ljeta došao iz Barcelone i u 11 utakmica zabio je 12 golova, s tim da je većinu susreta ulazio s klupe za pričuve.

>> Pogledajte najbolje sportaše u 2018. godini

Ključne riječi

Komentara 6

DI
didajoza
09:50 16.12.2018.

Piše Manđukiću poništen gol zbog opsajda a on nije bio u opsajdu. Gol je poništen zbog Ronalda koji je bio u zaleđu i dirao loptu.Ako pišete pišite istinu jer tko nije gledao utakmicu može misliti da je Manđukić bio u zaleđu!!

Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
13:39 16.12.2018.

Mogli ste napisati da je gol poništen jer je Ronaldo ničim izazvan bespotrebno dirao loptu. A nije zgorega napisati i da je taj penal iz kojeg je Kristina zabila gol iznudio Mandžo.

SO
sohnahoakasaa
14:27 16.12.2018.

Ne pišete istinu nikad a poluistinu ponekad. Kad već jadni ljubomorni Ronaldo ne može prihvati da je veliki igrač i zbog usigrača bez kojih bi bio 'samo dobar' nogoloptaš zašto novinari ne žele reći 'da je car gol'. Sve pet...zabijaa na asistencije, zabija kad shvati da može, zabija i igra jer zna. Ali da će uvijek pokazati tu jadnu sebičnost i jal to ne bi trebalo imati veze s novinarskom korektnošću. Ljubomora nije loša karakteristika ako je 'normalna' a sve preko toga je velika mana. Mi koji smo imali priliku vidjeti na tv opet Ronaldo je to drugi učinio. Namajerno je dodirnu loptu ničim izazvan samo da (ovaj put) ne slavi Mandžo. Ali ne bi trebali brinuti mi jer ne brine ni Mandžo. On je upoznao takve, on zna tko su oni a tko on i zato tko ga '....' Meni je dovoljno da ga Mandžo pogleda ali kad poželi i bude mu se činilo da se opće treba obazirati na još jednog u nizu on bu to napravil....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije