Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija, 19. kolo

Juventus se odvojio na vrhu, Totti srušio 56 godina star rekord

'AS Roma\'s Francesco Totti celebrates after scoring against Juventus during their Italian Serie A soccer match at the Olympic stadium in Turin January 23, 2010. REUTERS/Alessandro Garofalo (ITALY - T
'ALESSANDRO GAROFALO'
21.01.2012.
u 22:42

Rekord po broju golova za samo jedan klub dosad je držao Gunnar Nordahl iz Milana, koji je igrao prije više od pola stoljeća.

U subotnjim utakmicama 19. kola talijanske Serie A, na "borilišta" su izašla samo četiri kluba. Juventus je apsolvirao teško gostovanje kod Atalante pobijedivši domaćina 2:0. Pogotke za Staru damu zabili su Lichtsteiner u 52. minuti i Giaccherini u 81. Novom pobjedom, torinski se klub, doduše samo na jedan dan, odvojio na vrhu Serie A na četiri boda ispred prvog pratitelja Milana.

No, priča dana je Romin kapetan Francesco Totti koji je u pobjedi svog kluba nad Cesenom (5:1) zabio prva dva gola, u 1. i 8. minuti, ali i prestigao 56 godina star rekord Milanove legende, Šveđanina Gunnara Nordahla, koji je dosad bio najbolji strijelac u povijesti Serie A kad se u obzir uzmu golovi u dresu samo jednoga kluba. Totti je protiv Cesene zabio svoj 210. i 211. gol za vučicu. Golove za Romu zabili su još Borini, Juan i Pjanić, a za Cesenu Eder.

Komentara 1

SE
serđo
10:36 22.01.2012.

\"Novom pobjedom, torinski se klub, doduše samo na jedan dan, odvojio na vrhu Serie A na četiri boda ispred prvog pratitelja Milana.\" - dakle, za klađenje se obratite vidovnjaku po imenu dejan smjehil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije