Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBIJEDILI MILAN

Juventus s Mandžukićem osvojio kup i ispisao povijest!

Juventus - Milan
Foto: Reuters
1/6
21.05.2016.
u 23:24

Mario Mandžukić bio je u početnom sastavu Juventusa i odradio svih 120 minuta.

Juventus je ispisao povijest. Stara je dama u finalnoj utakmici Kupa na Olimpicu s 1:0 nakon 120 minuta igre pobijedila Milan i tako postala prva momčad u povijesti Italije koja je dvije godine zaredom osvojila i Serie A i Kup, piše Goal.

Junak susreta je bio Alvaro Morata koji je nakon manje od dvije minute u igri postigao pobjednički pogodak. I igrači i navijači Milana imaju za čime žaliti. Bili su bolja momčad tijekom čitave utakmice, ali je Juventusu jedna akcija bila dovoljna da riješi utakmicu.

Mario Mandžukić bio je u početnom sastavu Juventusa i odradio svih 120 minuta. Zbog naporne sezone dobio slobodno do 29. svibnja kada će se priključiti hrvatskoj reprezentaciji

>> Guardiola se rasplakao nakon što je osvojio posljednji naslov s Bayernom

>> Manchester United nakon puno borbe osvojio FA kup i gurnuo Bilićev West Ham u Europu

Komentara 4

Avatar nula
nula
23:54 21.05.2016.

Koji borac, koliko je pretrcao, za druge, to je nevjerojatno. U 107 minuti, na dva metra od svoje gol crte, klizecim startom, spasava siguran gol.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
03:19 22.05.2016.

Mandzukic -kralj

HA
hajduk1966
11:33 22.05.2016.

Mandzo odlican,plus Hrvatski stijeg nakon tekme,Milan odigrao tekmu sezone ali vise u ovom sastavu ne moze,dok je u igru usao Baloteli znalo se da ce popusiti gol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije