Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO U TORINU

Juventus preuzeo bivši trener Milana, navijači najavili prosvjede

Massimiliano Allegri
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
16.07.2014.
u 19:02

- Velika je čast biti trenerom Juventusa, sretan sam što su mene izabrali i s nestrpljenjem čekam preuzimanje posla. Već danas ću započeti s radom - rekao je Allegri i najavio pohod na Ligu prvaka.

Nakon naglog odlaska Antonija Contea s klupe Juventusa, torinski klub potpisao je ugovor s Massimilianom Allegrijem, bivšim trenerom Milana, što je iznimno naljutilo navijače.

Conte nije još uvijek otkrio konkretne razloge odlaska, kao što nije ni vodstvo kluba, ali nešto se očito dogodilo kad je trener s toliko uspjeha otišao, a mijenja ga trener koji nema nikakvih uspjeha i pod njime je Milan izgledao grozno.

- Velika je čast biti trenerom Juventusa, sretan sam što su mene izabrali i s nestrpljenjem čekam preuzimanje posla. Već danas ću započeti s radom - rekao je Allegri i najavio pohod na Ligu prvaka.

Istodobno, navijači su najavili burne prosvjede protiv Uprave, trenera i politike kluba, koji sad kad se polako vratio na stare staze slave rasprodaje najbolje igrače, ostao je bez trenera i dovodi na klupu nekoga tko nije dokazao da je dorastao toj poziciji.

>> Antonio Conte neočekivano napustio klupu Juventusa

Komentara 1

BA
bassland
23:58 16.07.2014.

I treba prosvjedovati. Ovog luzera u Juve...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije