Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razmijenili igrače

Juventus predstavio Danila, a Manchester City Cancela

Danilo
Foto: PA/Pixsell
08.08.2019.
u 15:57

Juventus je u ovoj igračkoj razmjeni zaradio 29 milijuna eura, jer je za Cancela dogovorena odšteta u visini od 65 milijuna eura

Juventus i Manchester City u srijedu su finalizirali razmjenu igrača, a u četvrtak predstavili svoje nove akvizicije: talijanski prvak 28-godišnjeg Brazilca Danila, a engleski prvak 25-godišnjeg Portugalca Joaoa Cancela. 

Juventus je u ovoj igračkoj razmjeni zaradio 29 milijuna eura, jer je za Cancela dogovorena odšteta u visini od 65 milijuna eura, koju će Manchester City plaćati kroz tri fiskalne godine, dok su s druge strane čelnici kluba iz Torina pristali u istom vremenskom razdoblju platiti 37 milijuna eura odštete za brazilskog reprezentativnog stopera Danila, koji je prije dvogodišnjeg angažmana u Manchester Cityju igrao za Real Madrid (2015. - 2017.) i Porto (2012. - 2015.).

Danilo je s Juventusom potpisao ugovor do ljeta 2024. godine.

Portugalski reprezentativni stoper Joao Cancelo je treće ljetno pojačanje momčadi Pepa Guardiole, nakon što stigli Španjolci Rodrigo iz Atletico Madrida i Angelino iz PSV-a. Cancelo je odigrao samo jednu sezonu u Juventusu, kojem je pomogao na putu do osmog uzastopnog naslova prvaka Italije.

Prije dolaska u Torino imao je iskustvo igranja u Serie A, jer je godinu dana prije nosio dres milanskog Intera u kojem je bio na posudbi iz Valencije.

Cancelo je od 2016. godine standardni reprezentativac Portugala s kojim je osvojio premijerno izdanje UEFA Lige nacija.  

Engleski prvak je portugalskog stopera vezao šestogodišnjim ugovorom do ljeta 2025. godine.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije