Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promotor R. Kovač

Juventus poziva i djevojčice u svoju školu nogometa u Umagu

Juventus, kamp, Robert Kovač (1)
14.05.2013.
u 16:29

- Važnost kvalitetnog treninga presudna je za mlade sportaše, ne zbog njihove buduće karijere, već zbog pravilnog razvoja

Prijave za nogometni kamp torinskog kluba, novog talijanskog prvaka, koji će se ovoga ljeta održati u Umagu, otvorene su za sve zainteresirane polaznike. Prvi Juventus International Camp Croatia, namijenjen dječacima od 8 do 16 godina, održat će se od 30. lipnja do 6. srpnja, a drugi kamp, koji je otvoren za dječake i djevojčice iste dobi, od 7. do 13. srpnja 2013. Postoje dva načina sudjelovanja u kampu: dnevni kamp i kamp sa smještajem.

Prijave za sudjelovanje u kampu stižu s različith strana: dosad su se prijavili polaznici iz Hrvatske i regije: Slovenije, Austrije, Italije, Njemačke, BiH, Slovačke i Srbije, ali i iz udaljenijih zemalja poput Rusije.

Promotor Juventus International Campa Croatia je bivši reprezentativac Robert Kovač, koji je dvije sezone igrao i za najtrofejniji talijanski klub.

„Važnost kvalitetnog treninga presudna je za mlade sportaše, ne zbog njihove buduće karijere, već zbog pravilnog razvoja i stjecanja vrijednih znanja. Juventusova škola, u što sam se uvjerio iz prve ruke, jedna je od najkvalitetnijih u svijetu i iznimno je razvijena upravo u programima za mlađe uzraste. Svakako savjetujem svima koji žele raditi s vrhunskim trenerima po najcjelovitijim programima da se uključe u Juventusovu školu koja će se održati u Umagu,” rekao je Kovač, predstavljajući kamp.

Svaki trening vodi jedan od Juventus Soccer Schools trenera, uz još jednoga trenera na svakih 12 upisanih sportaša. Svi tehničko-sportski programi pažljivo su isplanirani u istraživačkom centru Juventus Academy u suradnji s Visokom školom za tjelesni odgoj pri Sveučilištu u Torinu.

Uz sportske aktivnosti, Juventus International Camp Croatia svim sudionicima nudi i bogat program uzbudljivih aktivnosti izvan nogometa, koje pozorno prati ekipa stručnih animatora. Mladi nogometaši i nogometašice tako će moći provesti zabavne praznike i istovremeno usavršiti svoju igru, o kojoj god se razini radilo. Također, svaki sudionik kampa na dar dobiva komplet sportske opreme za trening.

Juventus International Camp Croatia već je prezentiran lokalnim nogometnim klubovima, a predstavit će se i nogometnim klubovima u Zagrebu. Na dosadašnjim prezentacijama se pokazalo da velik interes za kamp ne vlada samo kod mladih polaznika, već i kod trenera nogometnih klubova koji imaju želju učiti od sturčno osposobljenih kolega iz Juventusa.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije