Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMJEŠTEN U SAMOIZOLACIJU

Juventus pogođen pandemijom, i De Light ima koronavirus

Matthijs de Ligt
IPA/Pixsell
08.01.2021.
u 21:33

"Tijekom provjera predviđenih važećim protokolom Matthijs De Ligt je bio pozitivan na Covid-19. Igrač je već smješten u samoizolaciju," objavio je torinski klub.

Talijanski nogometni prvak Juventus objavio je kako nizozemski branič Matthijs de Ligt (21) ima koronavirus.

De Ligt je treći igrač torinske "Stare dame" koji je pozitivan na COVID-19 ovoga tjedna nakon Alexa Sandra i Juana Cuadrada.

"Tijekom provjera predviđenih važećim protokolom Matthijs De Ligt je bio pozitivan na Covid-19. Igrač je već smješten u samoizolaciju," objavio je torinski klub.

Brazilski branič Alex Sandro je u izolaciji nakon pozitivnog testiranja u ponedjeljak, Cuadrado je bio pozitivan na testiranju u utorak zbog čega su obojica propustila derbi protiv Milana kojeg je Juve dobio sa 3-1.

Nakon posljednjeg kruga testiranja "pao" je i mladi Nizozemac.

Juventus se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu Serie A sa 30 bodova, sedam manje od lidera Milana.

Ključne riječi

Komentara 1

EP
Epil
00:48 09.01.2021.

I što sad, jesu sva trojica na samrti od te teške, opake i smrtonosne boleštine? Ima li bar 0,00001% šanse da jadničci prežive?!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije