Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Juventus pobijedio Carpi, Mandžukiću 90 minuta

Mario Mandžukić
Reuters/PIXSELL
01.05.2016.
u 15:25

Juventusu je to 10. pobjeda zaredom, a 15. uzastopna kod kuće. Carpi je 17. na ivici opasne zone s tri boda više od Palerma.

 U utakmici 36. kola Talijanske lige Juventus je kod kuće svladao Carpi s 2-0, a Mario Mandžukić je odigrao cijelu utakmicu za domaćine. 

Juventus je već ranije osigurao naslov, a niti u slavljeničkom ozračju nije bilo popusta za Carpi koji se grčevito bori za ostanak. Hernanesa je u 42. minuti doveo Juve u vodstvo, a na 2-0 je zabio Simone Zaza. 

Juventusu je to 10. pobjeda zaredom, a 15. uzastopna kod kuće. Carpi je 17. na ivici opasne zone s tri boda više od Palerma. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije