Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekordan iznos

Juventus odbio 100 milijuna eura za Pogbu!

Paul Pogba
NordPhoto/PIXSELL
22.08.2015.
u 10:45

Mundo Deportivo piše kako je Jose Mourinho poslao ponudu od 100 milijuna eura za Pogbu, ali ju je Juventus odbio i poslao poruku da on nije na prodaju

Paul Pogba, nogometaš Juventusa, najtraženija je roba ovog ljeta. Za njega su zainteresirani brojni velikani, a prema posljednjim informacijama odbijena je izdašna ponuda Chelseaja!

Mundo Deportivo piše kako je Jose Mourinho poslao ponudu od 100 milijuna eura za Pogbu, ali ju je Juventus odbio i poslao poruku da on nije na prodaju ovog ljeta. Igračev agent Mino Raiola zainteresiran je za ponudu Chelseaja, ali ne želi pregovarati dok ne dobije zeleno svjetlo od Juvea.

On vjerujem da bi na kraju ipak moglo doći do dogovora, ali da bi ponuda trebala biti oko 120 milijuna eura. Hoće li Chelsea posegnuti toliko duboko u džep? Do kraja prijelaznog roka ostalo je desetak dana i sve su opcije otvorene...

>>Pogba: Mandžukić nosi iskustvo u momčad, on može biti novi vođa

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mak128
20:08 22.08.2015.

ako imaju viska love nek daju i 200!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije