Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUTTOSPORT

Juventus na ljeto prodaje Buffona

Gianluigi Buffon
Reuters
23.03.2010.
u 15:03

Iako ima ugovor s torinskim nogometnim prvoligašem do srpnja 2013. godine, talijanski će reprezentativni vratar Gianluigi Buffon ovog ljeta biti u izlogu.

Tvrdi to Tuttosport, torinski dnevnik koji Juventus prati s posebnom pozornošću.

Klupski se čelnici, navodi se, nadaju da bi mogli unovčiti 32-godišnjeg vratara za dobru cijenu. Njegova se vrijednost u ovom trenutku procjenjuje na 25 milijuna funti, iako je Manchester City prije samo godinu dana bio voljan isplatiti Juventusu za ponajboljega svjetskog vratara, pisalo se tada, čak tri puta više.

City je, uz Manchester United i Bayern, dodaje Tuttosport, i dalje najzainteresiraniji za Buffona.

Juventus će nastaviti graditi novu mladu momčad, tvrdi isti izvor, pa tako novi ugovori neće biti ponuđeni niti Alessandru del Pieru, Davidu Trezeguetu, Mauru Camoranesiju, Nicoli Legrottaglieu i Hasanu Salihamdžiću.

Potpuno izmijenjena momčad navijačima stare dame doći će s novim stadionom, koji bi im vrata prvi put trebao otvoriti sljedeće godine.

Komentara 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
19:39 23.03.2010.

da, to je najbolje za momčad....sve one koji su tjekom sezone držali momčad na okupu i one koji su zajedno s klubom išli u nižu ligu, sad ih treba prodati, to su stvarno zaslužili.....a one koji su izravno zarobali cijelu sezonu, njima se daje novi ugovor....glupi izdajnik cannavaro i onaj ko ga je dopeljal u juve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije