Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANDŽO IGRAO

Juventus izgubio od Lazija nakon što je Dybala u sudačkoj nadoknadi promašio penal

Foto: Reuters
1/10
14.10.2017.
u 21:37

Mario Mandžukić je odigrao cijeli susret za klub iz Torina, koji je doživio prvi poraz u sezoni i sada zaostaje dva boda za Napolijem

Talijanski prvak Juventus poražen je na svom terenu od Lazija s 1:2 u derbiju 8. kola Serie A. 

Juventus je izgubio utakmicu u kojoj je poveo preko Douglasa Coste (23), da bi u drugom dijelu Lazio preokrenuo golovima Cira Immobilea (47,54pen). Juve je propustio niz šansi, a u sedmoj minuti sudačke nadoknade vratar Rimljana Strakosha je obranio kazneni udarac Paula Dybale. 

1/10

Mario Mandžukić je odigrao cijeli susret za klub iz Torina, koji je doživio prvi poraz u sezoni i sada zaostaje dva boda za Napolijem, koji večeras u još jednom derbiju ide u goste Romi. Lazio je pobjedom došao na treće mjesto i bodovno se izjednačio s Juveom (19). 

Leipzig srušio Borussiju

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 8. kola Bundeslige vodeća Borussia Dortmund je na svom stadionu protiv Leipziga izgubila sa 2:3.

Borussia je povela već u 4. minuti preko Aubameyanga, ali ubrzo je uslijedio preokret. Golovima Marcela Sabitzera (10) i Yussufa Poulsena (25) gosti su otišli na odmor sa prednošću 2:1. U 48. minuti novi šok za Borussiju, Sokratis Papastathopoulos je skrivio penal i zaradio crveni karton. Kazneni udarac sigurno je realizirao Jean-Kevin Augustin (49).

U 56. minuti omjer snaga na terenu se izjednačio, jer je isključen igrač Leipziga Stefan Ilsanker. Ubrzo, u 64. minuti, iz penala je Aubameyang smanjio na 2:3. Do kraja utakmice Borussia je žestoko napadala i stvorilo nekoliko prigoda, ali realizacija i dalje ostaje najveća boljka kluba iz Dortmunda.

Watford okrenuo protiv Arsenala

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 8. kola Premier lige Arsenal je u gostima kod Watforda izgubio sa 1:2, a pobjednički gol zabio je Tom Cleverley u sudačkoj nadoknadi (90+2).

Komentara 1

RI
rikavac
12:02 15.10.2017.

Juventus ce pocet pobjedjivat kad neko drugi bude pucao jedanaesterce jer Dyabala vec treci zaredom masi jedanaesterac. A ucinkovitist Mandze ne treba ni komentarisat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije