Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanski kup

Juve i Napoli u četvrtfinalu: Striniću 90 minuta, Mandžukić na klupi

Paul Pogba
Reuters/Pixsell
16.12.2015.
u 22:50

Priliku je iskoristio Simone Zaza postigavši dva gola (28, 51), a među strijelce upisali su se i Paulo Dybala (73) i Paul Pogba (82).

Nogometaši Juventusa i Napolija u današnjim utakmicama izborili su plasman u četvrtfinale talijanskog Kupa, dok su Fiorentina i Roma iznenađujuće ispali.

Juventus je bez pomoći našeg Marija Mandžukića pobijedio gradskog suparnika Torino sa 4:0, Napoli je rezultatom 3:0 slavio protiv Verone, Carpi je u Firenzi iznenađujuće pobijedio Fiorentinu 1:0, dok je najveće iznenađenje priredio drugoligaš Spezija pobijedivši Romu u Rimu 4:2 nakon izvođenja jedanaesteraca.

Juve je deklasirao gradskog suparnika Torinio bez pomoći Mandžukića koji je dobio poštedu. Priliku je iskoristio Simone Zaza postigavši dva gola (28, 51), a među strijelce upisali su se i Paulo Dybala (73) i Paul Pogba (82). Juventusu je put do pobjede olakšalo isključenje suparničkog braniča Cristiana Molinara u 49. minuti.

Uvjerljivu pobjedu ostvario je i Napoli protiv Verone, a golove su postigli Omar El Kaddouri (4), Dries Mertens (12) i Jose Callejon (75). Ivan Strinić je odigrao cijeli susret za Napoli.

Juventus će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika susreta Lazio - Udinese. Napoli će odmjeriti snage protiv Intera, Spezija će u četvrtfinalu Kupa igrati protiv trećeligaša Alessandrije, dok će Carpi igrati protiv pobjednika susreta Sampdoria - Milan.

>>Spezia s petoricom Hrvata u sastavu šokirala Romu u kupu

>>Carpi slavio u Firenzi: Kalinić, Badelj i Rebić igrali te ispali iz kupa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije