Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jalova pobjeda Napolija

Juventus i Lazio u finalu talijanskog kupa

Paulo Dybala i Gonzalo Higuain
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
05.04.2017.
u 23:38

U momčadi Juventusa nije bilo ozlijeđenih hrvatskih reprezentativaca Marija Mandžukića i Marka Pjace, dok su Marko Rog i Ivan Strinić ostali na klupi za pričuve Napolija

Nogometaši Napolija svladali su sa 3:2 Juventus u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa Italije, ali će momčad iz Torina igrati u finalu protiv rimskog Lazija, jer je u prvoj utakmici slavila sa 3:1.

Juventus je dvaput vodio, a oba pogotka za staru damu postigao je bivši igrač Napolija, Argentinac Gonzalo Higuain. Prvi je put bio precizan u 32. minuti, a za 2:1 je pogodio u 59. minuti. Napoliju je izjednačenje na 1:1 donio Marek Hamšik u 53. minuti, na 2:2 je izjednačio Dries Mertens u 61. minuti, a konačnih 3:2 postavio je Lorenzo Insigne u 67. minuti.

U momčadi Juventusa nije bilo ozlijeđenih hrvatskih reprezentativaca Marija Mandžukića i Marka Pjace, dok su Marko Rog i Ivan Strinić ostali na klupi za pričuve Napolija.

Finale Kupa Italije između Lazija i Juventusa igrat će se 2. lipnja na Olimpijskom stadionu u Rimu.

>>Real do pobjede bez glavnih zvijezda, Kovačić sjajno asistirao u golijadi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije