Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Juventus-Barcelona: Načeti Torinezi protiv "grogiranih" Katalonaca

Juventus
Reuters/Pixsell
28.10.2020.
u 09:21

Barca je izgubila u El Clasicu i upisala nekoliko jako loših utakmica, dok Juve još nije poražen, ali ne igra bajno i muče ga izostanci.

Drugo kolo Lige prvaka donosi pravi europski derbi između Juventusa i Barcelone. Iako su obje momčadi daleko od forme u kojoj smo ih navikli gledati, zvijezde poput Lionela Messija i Paula Dybale garancija su spektakla za koje Germania Sport kladionica nudi sjajne tečajeve i specijalne igre.

Ipak, spektakl je to u kojemu su svi jedva čekali ponovni okršaj Cristiana Ronalda protiv Gerarda Piquea i obrane katalonskog ponosa, ali do toga ćemo morati pričekati još neko vrijeme. Portugalski superstar "zaradio" je pozitivan nalaz na koronavirus zbog čega neće biti u sastavu za večerašnji ogled, a sigurno neće biti španjolskog stopera koji je "pocrvenio" u prvom kolu protiv Ferencvaroša. S obzirom na izostanke, ne čudi da će Messi biti glavna zvijezda večeri, a tečaj na njegovo postizanje gola u Germania Sport kladionici iznosi 2,30, dok je na Dybalu nešto veći - 3,00.

Igra Stare dame već dugo vremena nije ni približno na razini koju očekujemo od njih, ali barem su bez poraza ove sezone. U pet prvenstvenih ogleda imaju čak tri remija, dok su prošlog tjedna u LP pobijedili Dynamo iz Kijeva. S druge strane, Barca u posljednje tri prvenstvene utakmice ima dva poraza - i to zadnji u El Clasicu - te još jedan remi, a pozitivan rezultat iz večerašnjeg ogleda im je nasušno potreban.

Ako pogledamo malo njihove međusobne susrete u ovom natjecanju, prvenstveno ove novijih datuma od 2015. godine prema sadašnjosti, Blaugrana je upisala tri pobjede u pet okršaja u Ligi prvaka, a zanimljivo u obje utakmice postigla je po tri gola. Stara dama je pak jednom upisala pobjedu, također s tri postignuta gola (3:0), dok je posljednji međusobni susret prije tri godine u grupnoj fazi završio bez zabijenih golova. Ako mislite da će večeras pasti minimalno tri gola na utakmici, tečaj je 1,75, a za one koji smatraju da će biti maksimalno dva gola on je nešto veći te iznosi 1,96.

Razlog zašto bi možda moglo biti golova večeras leži u činjenici što osim Piquea u obrani gostiju nema ni Umtitija, a neće zaigrati ni ozlijeđeni vratar Marc-Andre ter Stegen, dok su kod domaćina otpali Giorgio Chiellini i Matthijs de Ligt, a upitan je i nastup Leonarda Bonuccija.

Specijalne kombinacije Germania Sport kladionice uvijek pružaju najbolje koeficijente i to je doista najbolja prilika za "zaokružiti" puno više kvote od standardnih. Tako kombinacija Messijevog pogotka i pobjede Barcelone donosi tečaj 5,75, a za ljubitelje fantastične igre mladog Ansua Fatija za istu tu okladu tečaj je 8,00.

Ako biste radije kombinirali Bianconere s pobjedom - gol Morate i pobjeda Juventusa daje kvotu 6,75, dok je ona s Dybalom i veća - 7,50.

> Pogledajte ponudu za utakmicu Juventus - Barcelona

> Specijalne igre za utakmicu Juventus - Barcelona

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije