Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZAUSTAVLJIVI

Juve 47 utakmica ne zna za poraz: U derbiju 'pao' Napoli

Paul Pogba
20.10.2012.
u 21:50

Juventusu je protiv Napolija to bila 47. uzastopna prvenstvena utakmica u kojoj nisu poraženi

U derbiju osmog kola talijanskog prvenstva Juventus je pobijedio Napoli sa 2:0 te je s nova tri boda Juve je za isto toliko pobjegao drugoplasiranom - Napoliju.

Do pobjede nisu glatko došli već tek u samoj završnici susreta. U 80. minuti Caceres je glavom bio precizan nakon što je korner izveo Ansrea Pirlo, a u 82. Paul Pogba, 19-godišnji Francuz, bombom sa 20 metara postavio je konačan rezultat. I to sedam minuta nakon što je zamijenio Artura Vidala. Bio mu je to gol-prvijenac za Torineze u petom ovosezonskom nastupu.

Lazio je u drugom derbiju pobijedio Milano 3:2. Strijelci za rimsku momčad bili su Hernanes, Candreva i Klose dok je za rossonere zabijao De Jong i El Shaarawy. Novi poraz vjerojatno znači skori odlazak Massimiliana Allegrija. Milan je, naime, sada 11. momčad prvenstva što je alarmantno.

Poredak: Juventus 22, Napoli 19, Lazio 18, Inter 15 (-1), Roma 11 (-1), Fiorentina 11 (-1), Catania 11 (-1), Sampdoria 10 (-1), Genoa 9 (-1), Torino 8 (-1), Milan 8, Pescara 7 (-1), Bologna 7 (-1), Udinese 6 (-1), Parma 6 (-1)...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije