Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadar bruji o smjeni

Jusupa ruše rezultati, u spas dolazi Sagadin?!

\'09.10.2010., Podsusedski trg 14, Zagreb - dvorana Sutinska Vrela. NLB liga. KK Cedevita - KK Zadar. Na otvaranju NLB lige Cedevita je docekala Zadar u reprizi proslogodisnjeg polufinala doigravanja
Sanjin Strukic/PIXSELL
02.12.2010.
u 13:39

Slovenskom je stručnjaku klub s Višnjika ostao dužan čak pet plaća.

Košarkaši Zadra pobijeđeni su i na Cipru, i to od Ethe Encomija 66:78. Drugi poraz u tri utakmice Zadrana i u trećerazrednom europskom natjecanju kakav je Eurochallenge kup, i to od nepoznate ciparske momčadi, nažalost, nije nikoga iznenadio.

Prva pobjeda Ciprana

Zadar tako nastavlja nizati poraze u ovoj sezoni, pa je preksinoćnji na Cipru više iznenađenje za momčad Ethe. Jer njima je to bila prva pobjeda u tom natjecanju! Zadarski košarkaši protiv ciparskog doprvaka ni jednom nisu vodili i cijelo su vrijeme bili u podređenoj ulozi, što je, doduše, razlika u odnosu na većinu utakmica u kojima je Zadar bio blizu, a redovito ih je gubio. Sedam poraza u regionalnoj NLB ligi uz tek dvije pobjede momčad s Višnjika prikovalo je za dno tablice, a lako je moguće da Zadar tamo i ostane te ispadne iz toga natjecanja za sljedeću sezonu.

– Nitko nije plaćen već mjesecima. Zbog maloga klupskog proračuna doveli smo igrače kakve smo mogli, a od drugih, poput Greera, Golemca i Perinčića, nismo očekivali loše igre ili ozljede. Opredijelili smo se za mlade igrače i s njima treba imati strpljenja... – sve su to isprike zbog zadarskih poraza koje su se u niz navrata mogle čuti od trenera ili vodećih ljudi kluba.

Zbog svega što se nagomilalo, ostavku je ponudio samo predsjednik Dino Perović.

Jupe propušta Cibonu

Trener Danijel Jusup o ostavci ne razmišlja, no sljedeću utakmicu protiv Cibone u Zagrebu ipak neće voditi s klupe. Da je Jusup kažnjen zbog isključenja protiv Krke na prošloj utakmici potvrdio nam je direktor Zdenko Mičić koji nije htio komentirati navode jednog zadarskog portala da upravni odbor smjenjuje Jusupa i vraća Zmagu Sagadina koji potražuje velik novac još iz prošle sezone.

Zdenko Mičić tek nam je rekao da su financijski problemi i dalje veliki te da novih igrača do kraja polusezone neće biti. Dodao je da je nešto novca nedavno ipak sjelo na račune igrača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije