Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Jurićev Torino remizirao s Cagliarijem, Brekalo igrao od 55. minute

Ivan Jurić
IPA/Pixsell
06.12.2021.
u 23:10

Torino je poveo autogolom Carbonija u 31. minuti, a Joao Pedro je izjednačio za Cagliari u 53. minuti. Hrvatski nogometaš Josip Brekalo je za Torino igrao do 55. minute.

U zadnjopj utakmici 16. kola talijanskog prvenstva u ponedjeljak Torino, trenera Ivana Jurića, odigrao je 1-1 u gostima kod Cagliarija.

Torino je poveo autogolom Carbonija u 31. minuti, a Joao Pedro je izjednačio za Cagliari u 53. minuti. Hrvatski nogometaš Josip Brekalo je za Torino igrao do 55. minute.

U utakmici igranoj nešto ranije Empoli je kod kuće sa 3-1 bio bolji od Udinesea.

Torino je sada na 13. mjestu sa 19 bodova, a Cagliari je 18. sa deset bodova. Vodeći je Milan sa 38 bodova. 

Everton - Arsenal 2-1

Everton je u ponedjeljak u zadnjoj utakmici 15. kola engleskog prvenstva kod kuće sa 2-1 nadigrao Arsenal

Poveli su gosti u drugoj minuti sudačke nadoknade na kraju prvog poluvremena zahvaljujući pogotku Martina Odegaarda. Richarlison, kojem je u 44. minuti nakon provjere VAR-a poništen gol, zabija ponovno u 58. minuti, ali je ponovo VAR poništio pogodak. No u 79. minuti zabija još jedan gol koji mu je priznat i Everton izjednačuje na 1-1. Gray je zabio za 2-1 i pobjedu domaće momčadi u sudačkoj nadoknadi na kraju utakmice. 

Getafe - Athletic 0-0

Getafe i  Athletic su u ponedjeljak u zadnjoj utakmici 16. kola španjolskog prvenstva odigrali bez pogodaka  0-0.

Athletic je sada na devetom mjestu na ljestvici i ima 21 bod, dok je Getafe predzadnji, 19., sa 11 bodova. prvi je Real Madrid sa 39 bodova.  

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije