Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE VIDEO

''Jurice, dojam nakon prvog dijela? - Ja sam Boris...''

Boris Pandža Marko Šapit
Screenshot Youtube
02.05.2010.
u 15:33

HTV-ov novinar u poluvremenu derbija Dinama i Hajduka doživio je mali verbalni gaf kojeg mu je zamjerio stoper Poklepovićeve momčadi.

Na travnjaku je mladi novinar zaustavio Dinamova Milana Badelja i Hajdukova Borisa Pandžu. Prvog je, doista, predstavio kao Milana Badelja, a drugog, ili zbog brzine i nesmotrenosti, ili zbog neznanja, ali poznatog 'Kung-fu' Pandžu prekrstio je u - Jurica.

Stoper bijelih nije ostao nijem. Dok je veznjak plavih davao izjavu, vidno je 'kipio' da bi potom uvrijeđeno napomenuo kako to ide na sramotu nacionalne dalekovidnice...

 

 

 

 

Komentara 6

MO
morales
16:15 02.05.2010.

Velika zvijezda, pa se našao uvrijeđen. Al ajde, novinar bi trebao biti pažljiviji.

KU
kukuriku
16:23 02.05.2010.

Morales, to bi znacílo, da si ti \"s Morave\".....

CE
celine
17:17 02.05.2010.

Ismijavajući novinarov gaf, vi ste napravili isi: Na travnjaku je mladi novinar zaustavio Dinamova Milana Badelja i Hajdukova Borisa Pandžu. Prvog je, doista, predstavio kao Milana Badelja, a drugog, ili zbog brzine i nesmotrenosti, ili zbog neznanja, ali poznatog \'Kung-fu\' Pandžu prekrstio je u - Boris. Šta sad, dali je zaustavio Juricu ili Borisa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije