Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voli Italiju

Jurić želi voditi Genou: Nadam se dogovoru između klubova

Ivan Jurić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/6
26.05.2016.
u 09:37

- Nadam se dogovoru između klubova i vjerujem kako ću uskoro postati trener Genoe - rekao je Ivan Jurić

Ivan Jurić je ove je sezone Crotone uveo u prvu talijansku ligu. Navijači i vodstvo kluba ostali su šokirani kada je hrvatski trener objavio kako odlazi iz Crotonea iako će momčad prvi put u povijesti igrati u Serie A.

Nakon uspješne epizode Jurić se nada novom poslu - u Genoi.

- Nadam se dogovoru između klubova i vjerujem kako ću uskoro postati trener Genoe - rekao je Ivan Jurić za Sky Sport Italia.

Jurić je za Genou igrao četiri sezone (2006.-2010.), a nedavno je izjavio kako se s klubom nije prijateljski rastao. Lazio i Leeds također su pokazali zanimanje za hrvatskog trenera.

>>Ivan Jurić šokirao: Odlazi iz Crotonea nakon što je napravio čudo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije