Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon mjesec i pol dana

Jurić se vraća protiv Lillea

Ivan Jurić
Goran Stanzl
20.10.2009.
u 13:37

Defenzivni veznjak hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Jurić (34) mogao bi se vratiti na travnjake u četvrtak kada njegova Genoa gostuje kod Lillea u 3. kolu skupine B Europa lige.

Jurić je van travnjaka posljednjih mjesec i pol dana zbog ozljede kolateralnog ligamenta desne noge, a iako je bilo najavljivano da bi mogao nastupiti prošlog vikenda u 8. kolu talijanskog prvenstva protiv Intera (domaći poraz Genoe 0-5), to se na kraju ipak nije dogodilo.

Raisport izvještava da će liječnička služba Genoe u posljednji trenutak odlučiti o nastupu Jurića, kao i nastupu Marca Rossija, još jednog važnog kotačića iz veznog reda.

Nakon dva dosad odigrana kola u skupini B Genoa je na učinku od tri osvojena boda, te se nalazi na trećem mjestu na ljestvici s bodom zaostatka za vodećom Valencijom.

Komentara 2

RU
Rugovit
13:46 20.10.2009.

A zato je Inter utrpao Genoi pet komada jer Jurić nije igrao, ha, ha, ha, ha.

RU
Rugovit
13:47 20.10.2009.

Koliko bi im tek utrpali da je igrao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije