Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA LJEPŠI KRAJ SEZONE

Jurić: Protiv Milana po tri boda

Ivan Jurić
Anto Magzan
08.05.2010.
u 14:35

Dva su kola ostala do kraja talijanskog nogometnog prvenstva. Nogometaše Genoe u njima očekuje domaći sraz protiv Milana, dok će u posljednjem kolu na noge Cataniji.

- Protiv Milana ćemo tražiti tri boda, jer bila bi prava šteta u posljednje dvije utakmice kompromitirati sezone. Uz to, želimo godinu okončati u pozitivi, u dobroj atmosferi - najavljuje Genoin hrvatski nogometaš Ivan Jurić.

Trinaest pobjeda, devet remija i četrnaest poraza upisao je Jurićev klub kroz dosadašnji dio sezone u Seriji A. Pred preostale dvije utakmice Genoa drži osmo mjesto na ljestvici s 48 osvojenih bodova, a za razliku od prošle sezone kada je završila peta i izborila izlaz u Europa ligu, sljedeće sezone neće imati pravo nastupa u europskim natjecanjima.

Jurić je u posljednjoj sezoni ugovora s klubom u koji je stigao 2006.

- Kada sam stigao ovdje momčad je bila u teškoj situaciji. Postepeno smo rasli i dobivali na važnosti. Bile su to lijepe godine - zaključio je Jurić.

Komentara 1

JA
JanezPiranski
15:00 08.05.2010.

Jurić: Idemo u domoljubnim snovima protiv Engleske po tri boda i neka se Slovenci onda zamisle kada če na SP igrati sa njima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije