Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPURSI BOLJI

Jürgen Klopp sretno i spretno izbjegao poraz u debiju na klupi Liverpoola

Jurgen Klopp
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
17.10.2015.
u 15:51

Završilo je 0:0, a domaćin Tottenham može žaliti jer ponudili su više

Jürgen Klopp započeo je svoju eru na klupi Liverpoola remijem na gostovanju kod Tottenhama. Ovih 0:0 svakako nije razlog za optimizam kod navijača u nekom punom smislu te riječi, ali činjenica da napokon nije primljen pogodak, i to protiv dosta ofenzivne i moćne momčadi, dobar je znak.

Treba reći i da 20. treneru u povijesti Redsa nije išlo na ruku sve što se događa oko momčadi, a misli se na ozljede. Nije mogao računati na Christiana Bentekea, Roberta Firmina, Joea Gomeza, Jordana Hendersona, Dannyja Ingsa, Dejana Lovrena i Daniela Sturridge. Riječ je o bitnim igračima, onima koje je teško zamijeniti.

Ali nije Liverpool igrao povučeno, utakmica je obilježena s mnoštvom prigoda na obje strane i teško da itko može biti nezadovoljan viđenim, bez obzira što su mreže mirovale. Nekako se ipak čini da je bliže pobjedi bio Tottenham jer Kane sam je imao dvije izgledne prilike, a čudesno je Mignolet obranio udarce u dva navrata Clintonu i Walkeru. Kod Liverpoola najviše je prijetio Origi u dvas navrata, u desetoj i 78. minuti.

Klopp ima još posla, ali krenuo je sigurno. Sad njegov Liverpool ima 13 bodova i deveti je, a Tottenham je na sedmom mjestu s bodom više.

>> Crveni Jürgen - Liverpool postaje Kloppopool i započinje novu eru

Komentara 1

DI
Diosiario
17:21 17.10.2015.

Ovo su ti tipični "sportski novinari", koji su zapravo jedan od najprepoznatljivijih recidiva totalitarne, komunističke, jugoslavenske mentalne svijesti. Oni misle da postoje ljudi koji imaju čarobni štapić i koji mogu sve napraviti preko noći. Oni uopće ne razumiju da je za kvalitetnu izvedbu bilo čega prvo potrebno postaviti snažne temelje, a onda na njima graditi teškim i krvavim radom. A Jurgen će to sasvim sigurno učiniti. Ali prozivati njega za nešto kad je tek počeo raditi temelje, to može samo jugoslavenska mentalna svijest kojoj uopće nije poznato na koji način funkcionira nešto što se ima smatrati uspješnim. Rad Jurgena Kloppa u Liverpoolu ocjenjivat će se na kraju iduće sezone, a pravi plodovi njegova rada doći će tek onu sezonu iza ove. Liverpool već godinama, desetljećima vodi krivu politiku, kupuju polovne igrače koje basnoslovno plaćaju, procjene su im katastrofa, a sad je tome došao kraj, jer Liverpool konačno ima pravog menadžera kojem će trebati vremena da prvo počisti ovaj nered koji mu je ostavljen, zatim d au iduće dvije sezone dovede prave a ne polovne igrače, da to sve posloži, i ja očekujem titulu prvaka ako ne u idućoj a ono svakako u sezoni 2017./2018.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije