Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opljačkana kuća trenera

Jurčiću lopov odnio meso, pršut i kobasice!

Kruno Jurčić
Goran Stanzl
01.03.2010.
u 21:15

Odavno neka pljačka nije podigla toliko zanimanje kao kada su protekli vikend ukradeni suhomesnati proizvodi. U Grudama je opljačkana ostava Dinamova trenera Krunoslava Jurčića, odnosno njegovih roditelja.

Protekli su vikend Rafael i Nada Jurčić u Grudama prijavili policiji krađu svojih domaćih suhomesnatih proizvoda. Svinjski pršut, pečenice, četiri kobasice i pet kilograma janjećeg mesa odneseno je iz njihove ostave. To ne bi bilo toliko zanimljivo i neobično da se ne radi o Jurčićevim roditeljima.

U Hercegovini tako već nagađaju kako je domaći pršut bio namijenjen njihovom sinu za proslavu novog naslova prvaka. Krunina majka se nekoliko puta žalila da je njezin sin previše smršavio otkako je na Dinamovoj klupi. Stoga bi mu mamina kuhinja u rodnoj Hercegovini sigurno dobro došla, ali ostao je bez nje. Njegov prezimenjak Ljubo, saborski zastupnik, u Zagrebu se često hvali svojim vinom i rakijom koje sam proizvodi kada dođe na odmor, ali Kruno se neće moći pohvaliti u društvu svojim pršutom i drugim domaćim suhomesnatim proizvodima.

No lopov će se sigurno moći pohvaliti svojim plijenom kojemu je vjerojatno porasla cijena, budući da je vlasnik Dinamov strateg, samo se nadamo da neće čekati Dinamovo proljeće u Europi kako bi načeo pršut, jer bi u tom slučaju mogao ostati gladan.

Policijski službenici poduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju otkrivanja počinitelja tog kaznenog djela, ali je mogućnost otkrivanja lopova minimalna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije