Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz na Islandu
Povratak na članak

Jurčić: Problem je vizija naše igre! Barić: Igrači su krivi, a ne Čačić

Brojni su uprli prstom u izbornika Antu Čačića da je ponovno kasno pa i čudno mijenjao igrače

Komentari 9

NM
nemirno more
20:41 13.06.2017.

normalno da nije kriv,kad se nista i nepita,ali iskreno receno igraci bi bolje igrali bez izbornika nego sa ovakvim izbornikom

VL
KE
kentie
10:41 14.06.2017.

ok, ak igračima muka i bruka u repki paše, i ak su takvi mazohisti, neka im je....samo da izbornik u tekmi proti Islanda snosi najveći dio krivice, to stoji....jer stajati kraj out linije ukočen i paraliziran i niš ne poduzimatt na vrijeme, a iz avijona se vidi da igra pada i propada do totalnog raspada, to može samo radio kill, radio star...evidentno je bilo da kovačića nije bilo nigdi na terenu, osim u zapisniku, pa on je trebo biti smijenjen i zamijenjen već u poluvremenu; isto tako Mandžukić; Duje Čop umjesto njega, a na lijevu poziciju vratiti Perišića...i to je tako trebalo biti, med toa gledali smo tešku musaku od naše repke, sa konačnim padom Berlina u 88-oj minuti....Da sam Savez, ne bi se kockal više sa radio kill, radio starom....jer bu i dalje bil paraliziran, autističan i izgubljen u svemiru...i naša repka ne bu vidla svjetsko....

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
21:05 13.06.2017.

Naša igra nit nemre imat viziju jer nju stvara isključivo izbornik. Napisal sam odmah nakon tekme kak je bilo vidljivo kolko se islandski izbornik bolje pripremil. Naš ak je nekaj krivo pripremil na početku trebal je na poluvremenu stvari det na svoje mjesto ali ah....nek su igrači krivi....tak je najlakše. PS: inače prave izbornike ne brine kaj buju mediji rekli/napisali jer oni znaju kaj oćeju i kak !!!

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
01:47 14.06.2017.

bez izbornika bi rezultat bio bolji. on samo smeta. kome in treba?

VL
VI
vidigal
13:50 15.06.2017.

Zašto naša reprezentacija godinama ima loše,nesposobne i nadasve nestručne izbornike????Hajduka terenira stranac,Dinama stranac,Rijeku stranac a repku usranac.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
04:46 14.06.2017.

Jurčić i vizija. Starac i more.

VL
Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
20:17 13.06.2017.

Točno jer uvijek u klubovima budu prije reprezentativnog okupljanmja u top klubovima nositelji,asistenti,daju golove a čim dođu u repku ko amateri igraju. Modrić koji je prosjek prosjeka inače a uzdiže ga se ko najboljeg igrača svijeta šta je pokazao?? 0 bodova, Kovačić,Manđukić,Kalinić?? 0 bodova! Takva ekipa b bez izbornika trebala utrpat 3 laka komada repki poput Islanda a oni su se protiv Estonije osramotili koji je treča liga svjetskg nogometa.

VL
KE
kentie
10:51 14.06.2017.

Idler, apsolutno se slažem...ali ono što je meni čudno i neprihvaljivo u ponašanju izbornika, je da je u prvoj TV-izjavi djelovao kao lik kojeg je netko dobro opičio i spičio mokrom krpom, pa omamljen ne zna što zbori i govori...i sad netko je klasa optimist pa kaže da takav lik može repku odvesti i privesti na svjetsko...ma dajte molim vas, budimo realni i ozbiljni..

VL
JO
josip
20:30 13.06.2017.

kruno ovom izjavom si dokazao da nemas ni ti pojima kao niti brko

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.